Maandelijks doneren

Met behulp van je maandelijkse bijdrage kunnen wij ons sterk maken voor weeskinderen en minderbedeelden in Marokko. Stichting al-Yateem wil deze mensen hetgeen schenken, wat voor jou en ons vanzelfsprekend is: de primaire basisbehoeften van een mens; eten, drinken, kleding, onderdak en veiligheid.

Weeskind onderhouden of het algemene fonds

Je kan kiezen uit 2 fondsen waaraan jouw donatie besteed mag worden. Je kan voor 35 euro per maand een weeskind onderhouden of maandelijks een bedrag doneren voor de algemene fonds. Uit het algemene fonds worden diverse projecten financieren, denk bijvoorbeeld aan Iftaars, offerproject, voedselpakketten, waterputten en schoolspullen. Bij een tekort aan het geld voor het weeskind-onderhoud worden deze donaties ook hiervoor gebruikt.

Middels het onderstaande formulier machtig jij Stichting al-Yateem om maandelijks het bedrag dat je selecteert van uw rekening af te schrijven. Dit zal elk begin van maand plaatsvinden totdat jij zelf de machtiging stopzet. Dit kan door een e-mail te sturen naar  info@al-yateem.nl, geef hier aan dat je de machtiging  wilt stopzetten. Wanneer je het niet eens bent met een afgeschreven bedrag kunt u dit altijd binnen 56 dagen terug laten boeken.