Actie straten

Start zelf een actie

Neem het initiatief en start een actie. Stichting al-Yateem zal ervoor zorgen dat het opgehaalde geld bij de weeskinderen in Marokko terechtkomt.

Samen met de kinderen 
Ben je een ouder of werk je met de kinderen dan kan je samen met de kinderen de actie beginnen. Leer je kinderen andere kinderen helpen die het moeilijk hebben elders in de wereld.

Thuis
Of het een spaarpot is waar kleingeld wordt verzameld of oude spulletjes verkopen op marktplaats, je kan met een beetje inzet ook een kind verblijden.

Op school
Ben je actief op een basisschool en je wilt een steentje bijdragen waarbij je de kinderen wilt betrekken? Wees creatief en start een actie waarbij je geld inzamelt voor de kinderen in Marokko die het moeilijk hebben.

BELANGRIJK! Voordat je iets start
Voordat je start met een actie laat het ons a.u.b. weten. Het is fijn om te weten welke acties lopen in de naam van de stichting en of deze acties passen binnen de richtlijnen van de stichting.

Stuur een mailtje naar info@al-yateem.nl met korte toelichting van door jou bedachte actie, of stuur een pm via onze Facebookpagina.